Så meget sukker som jeg nu har fået på denne tur indtil videre, må jeg altså sige Lucky Charms smager mega godt, selvom det så er den sukkerbombe man måske ikke behøver om morgenen. Men noget skal man da starte dagen på, så jeg spiser gerne den men en muslibar på siden. Men nu når maden endelig var spist, igen klokken 7 om morgenen, var der jo egentlig bare ud og kigge mig omkring.

 

Første stop var teltene der lå imellem den store scene og klatrings banen, hvor jeg fandt en mulighed for at få samlet flere mærker ind, og det gjorde jeg selvfølgelig. Jeg blev sendt ud på forskellige opgave hvor jeg fik lært om naturen rundt i Amerika samt alle de problemer og dyrevelfærd der var her. Det gav mig en meget godt mulighed for at følge med i miljøet omkring og forstå mere hvorfor og hvordan denne lejr er bygget op nu når den egentligt ligge på et bjerg område, men store menneskeskabte søer ved. Det skulle jo passe til alle disse spejdere så det gav jo alt sammen meget god mening.

 

Men altså så mødte vi også lige den amerikanske ørn som jeg forresten troede ikke var rigtig i starten så fik da lidt af et chok da den bevægede sig. De er en meget hyggelig ven, dog med et vingefang på 6 feet, altså 182 cm, som forresten lige er 20 cm højere end mig var den da lidt utrolig at se.

 

For at give jer et billede af hvor stor denne lejr egentlig er så kan jeg da lige nævne at der er 6 camps, på selve lejren. Og i hver camp er der ca. 8.000 mennesker. Jeg ligger i camp D som er nok den mest centrale, og bare fra den tager det mig ca. 50 minutter at gå til camp B. Så da jeg så på klokken sammen med Line og indså at vi kun have omkring 10 minutter til at komme tilbage til aftensmaden var vi hellere end glade for tilbuddet om at spise med hos en Amerikansk trop men nogle folk vi havde mødt tidligere på dagen. Maden smagte utroligt godt og alle var meget venlige så man kan virkelige mærke spejde ånden når man er hos hinanden her og det glæder mig utroligt meget.

Print This Post Print This Post