Ustala sam se ranije. Ovaj put jer je moja patrola bila dežurna pa smo morali ujutro pripremiti doručak za ostale članove kampa. Nakon doručka smo se zaputili prema jezeru zato što smo odlučili ići na kajake. Opet smo čekali dugo (oko sat i pol). Kada smo napokon došli na red, naš nam je vodič pokazao kako trebamo veslati, dobili smo prsluke za spašavanje i krenuli prema kajacima. Nismo svi ni stigli ući u kajake kada se jedan izviđač sa Šri Lanke prevrnuo i pao u vodu. Pričekali smo ga da uđe ponovno u kajak, ali se odmah izvrnuo drugi put. Na jezeru smo se međusobno utrkivali i igrali smo lovice, a na putu prema obali dva su Švicarca ispala iz svojih kajaka. Nakon aktivnosti, krenuli smo prema kampu, malo odmarali i zaputili se prema F kampu gdje smo bili na večeri kod Balkanaca. Pješačili smo oko 30 minuta prema tamo, a odmah po dolasku su na vrlo toplo primili. Njih je u kampu inače samo 16 i dolaze iz Srbije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Makedonije i Bugarske. Za večeru smo imali juhu i tortilje koje su stvarno bile odlične.

 

Nakon obilne smo se večere Doria, Alen i ja zaputili prema kampu Ujedinjenih Arapskih Emirata. Tamo su nas odjenuli u njihove tradicionalne nošnje te su nas ponudili njihovom tradicionalnom hranom i kavom. Cijelo su nas vrijeme slikali i snimali jer smo im vjerovatno bili smješni i zanimljivi.

Nakon tog nezaboravno zanimljivog iskustva sastali smo se sa svojima i otišli na neki manji party u njihovom kampu. U naš smo se kamp vratili oko 11 pa smo odmah morali ići u krevet, ali sam ja odlučila ostati malo duže budna da napišem blogove pa se tako sada nalazim u ženskome WCu kod tuševa u dva ujutro, ali bar sam sada napravila sve. Laku noć!

Print This Post Print This Post