Just nu är klockan 23:18 och l jag ligger i mitt tält, på min hårda tältsäng i min sovsäck. Nästa tält, britternas, ligger cirka 30 cm ifrån. Så det jag hör just nu är ’HaVe YoU sEeN tHiS gUyS iNsTaGrAM??’ och syrornas eviga sång. Lukten av min handduk, som har lite,lite mögel på sig eftersom jag glömde hänga upp den efter jag duschat, har spridit sig i tältet. Allt är perfekt. Nedanför är några bilder ifrån dagen.
image1.jpeg
Första bilden från morgonen, jag gick upp 05:30 för att testa Canopy tour vilket är en linbana-bana där man åker vi från träd till träd.
image2.jpeg
Andra bilden på morgonen.
image3.jpeg
Tredje bilden, det är alltid mycket dimma på morgonen över byarna.
image4.jpeg
Sedan besökte jag sustainability house vilket är ett hus med 5 våningar byggt i ett träd. Det är som en workshop med museum stil där man lär sig om vad naturen och träden kan ha för positiv påverkan på klimatet och vad man kan göra för att motverka klimatförändringarna.
image5.jpeg
Bilden talar.
Spin o pledge!
image7.jpeg
Efter det gick (vandrade :(( ) jag och min kompis till scuba diving. Det betyder att man kan få testa att dyka med syrgastuber och dukar utrustning i en pool. Coolt!
image8.jpeg
Sedan var det basecamp C och D som hade party idag. Väldigt kul!
Print This Post Print This Post