27/7 LØRDAG

Hvad siger vi så til en morgendukkert i en sø klokken 8 om morgenen. Nej tak. Men hvad nu hvis søen var opvarmet? Så er der da et ja tak fra mig af.

Og Water reality gav mig lige det. Til folk der har set knockout så er konceptet sådan lidt det samme, til folk der ikke har så går det simpelthen ud på vi er et hold på 4 og vi skal overgå forskellige opgaver ude på en sø, det hold der tager korteste tid vinder og jeg kan så sige trods at mit hold hed Avengers, vandt vi i hvert fald ikke. Vi tog omkring 9 minutter, imens rekorden lige nu er på 4 minutter og 22 sekunder. Så der er da noget vej endnu, men der var utroligt sjovt, og tro mig jeg ville have blevet i det varme vand hvis jeg måtte.

Med endnu en aktivitet krydset af min liste, smuttede jeg tilbage til lejren igen bare for at få taget et af de iskolde bade der nu er, men i det mindste lugtede jeg hverken af sø eller sved for en gangs skyld på denne lejr.

Resten af dagen brugte jeg sammen med Sara og Luise, to fra min trop, ved World Point som er det sted alle teltene de andre lande har sat op så man også kan lære om dem og deres kultur. Plus så fik vi også noget alkoholfri øl ved det tyske telt og fik holdt pride fest ved det hollandske. Alt var pyntet op, humøret var i top og selvom det blev til sent på aftenen var det da egentlig så hyggeligt jeg fortryder intet.

Print This Post Print This Post